Joaca

Joaca

vineri, 22 iunie 2012

Lectii de seductie.....pentru tine!




    Noua, femeilor, ne place sa fim seduse si ne lasam, atunci cand vrem, destul de usor duse de val. Vorbesc de acele valuri care te leagana usor, melodios pentru ca in final, sa porneasca acea furtuna euforica. Vorbele, nu mai functioneaza de mult timp: "ce ochi frumosi ai" "E cald aici? Simt ca ma topesc dupa tine" "ai o harta? Ca m-am ratacit in ochii tai" Aceste fraze si altele asemenea lor,sincer, imi aduc zambetul pe buze, dar nu pentru ca m-as simti magulita, nu pentru ca m-as lasa sedusa,ci pentru ca mi se par atat de penibile incat raman fara cuvinte. Atunci zambesc, cat de frumos pot pentru ca stiu ce va urma:" A iesit soarele sau doar ai zambit? "

    Gesturile trebuie sa fie naturale, simple si cel putin aparent, facute din inima. Daca inainte de casatorie barbatii incearca in fel si chip sa ne seduca, dupa casatorie cred ca este suficienta o halca de carne pe care sa o facem friptura pentru cina. As minti daca as spune ca nu primesc bomboane si flori, doar ca de majoritatea orilor se intampla atunci cand sta pana la o bucata de noapte in club cu baietii si vine acasa pe patru carari. Ce sa fac...iau florile, bag vreo 5 bomboane in gura doar pentru a ma linisti si ma intorc cu spatele . El zambeste multumit ca a reusit sa ma amageasca si dupa cateva minute simt o mana care ma cuprinde cu subinteles. Eu.....deja in acea stare euforica de atata seductie,ma prefac ca am adormit.
    Cu cateva zile in urma s-a intors de la dervici cu un trandafir rupt dintr-o gradina. Surprinsa, fermecata, fericita am sarit in bratele lui si m-am lasat dusa de val. Despre asta vorbesc....este atat de simplu sa fiu sedusa doar ca o face destul de rar. Decat sa-mi daruiasca o halca de carne mai bine m-ar scoate la restaurant, decat un buchet imens de trandafiri mai bine unul furat dintr-o gradina, decat o cutie de bomboane mai bine sa-mi pregateasca el un desert. As da toate cuvintele din lume pentru un gest tandru. Si complimentele sunt binevenite dar trebuie sa fie sincere, venite din inima. Cum mi-ar placea sa fie sedusa? Simplu! Surprinde-ma, mangaie-ma, zambeste, fa gesturi romantice, fa-ma sa uit de probleme si sa ma bucur de moment, fa-ma din nou sa simt ca zbor!!

Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso si ii este dedicat sotului meu Articolul meu este fresh sau sweet?? Va astept cu un vot pe Love Debates!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu