Joaca

Joaca

vineri, 1 iunie 2012

Fetele bune iubesc baietii rai??


                                                     



    Oare ce-si doresc femeile?? Cred ca nu este barbat care sa nu-si fi pus aceasta intrebare. Cred ca majoritatea barbatilor care au  vazut filmul What Women Want cu Mel Gibson si-au dorit sa treaca prin aceasta experienta chiar si pentru o zi. Stiu ca ar fi dispusi chiar sa stea in bataia trasnetelor doar pentru a afla acest mare mister: ce ascund femeile in spatele acelui zambet cuceritor, ce gandeste sotia atunci cand priveste melancolica prin geamul masinii, ce simte cand o sarut, oare chiar i-a placut gluma sau rade din din politete? In calitatea pe care o detin, de femeie, vreau sa va spun un lucru: nici noi nu stim exact ce ne dorim si de ce facem anumite alegeri in viata. Fetele bune, clar, iubesc baieteii rai!! Dar si baietii rai iubesc fetele bune.
     Desi ne dorim un barbat bun, muncitor, care sa ne asculte, sa ne iubeasca, romantic, inima bate tot pentru tipul de la coltul blocului care ne priveste sigur pe el, cu acel ranjet in coltul gurii. Desi ne dorim siguranta, intotdeauna o sa alegem baiatul care nu ne raspunde la telefon si ne face sa fierbem, in favoarea celui care ne asteapta cu buchetul de trandafiri in fata usii. Desi baiatul bun o sa incerce sa ne incante in fiecare zi cu gesturi pline de romantism o sa fim cucerite chiar si de un simplu"Buna!"din partea baiatului "rau". Poate ca vrem sa ne luptam pentru a obtine cireasa de pe tort? Poate vrem sa simtim acea satisfactie cand prindem taurul de coarne?   De ce?? Nu stiu!! Dar stiu sigur un lucru: contrastele se atrag!!
     Este adevarat ca mai mult in adolescenta ne sfaraiau calcaiele dupa baietii rai si acum dupa ce ne-am mai copt preferam baietii buni. Am o explicatie si pentru acest lucru!! In adolescenta suntem niste fetite bune, nevinovate, fara experienta si atragem,  ne simtim atrase inconstient de baietii rai, mai maturi si cu intentii "necurate". Acum prefer baietii buni dar cred ca am trecut eu de tabara ceaalalta. Din acea fetita nevinovata m-am transformat usor, intr-o mica scorpie.Acum as lua langa mine un baiat bun, l-as modela dupa bunul plac, l-as intoli, 2-3 tatuaje si m-as plimba tantosa cu el prin targ.  Dar eu inca ma chinui sa imblanzesc bestia! Cred ca sunt pe drumul cel bun! Oricum...fetele bune s-au transformat in fete rele...oare nu si baietii buni se transforma din ingerasi in dracusori??  Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa fac un sondaj  si acum chiar trebuie sa trag linie. O linie groasa si sa spun: Fetele bune o sa iubeasca mereu baietii rai!!
 

 
  Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso. Articolul meu este fresh sau sweet?? Va astept cu un vot pe Love Debates

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu