Joaca

Joaca

sâmbătă, 12 martie 2011

Vom fi din nou NOI



    Relatia noastra a inceput acum 8 ani. Timizi dar hotarati sa dam frau liber sentimentelor ne-am lasat purtati in jocul dragostei. Un joc in care risti multe dar ai si de castigat. Profitam de fiecare moment de intimitate pentru a da frau liber pasiunii, saruturi furate prin scari de bloc, momente pline de romantism, certuri furtunoase urmate de impacari dulci. Atunci cand o relatie este la inceput totul vine de la sine. Ma intreb astazi, dupa 8 ani, cum sa readuc acea pasiune in relatia noastra. Acum avem o familie, o casa de intretinut, facturi de platit, un copil caruia ii oferim tot ce avem mai bun. Oare mai este loc pentru noi? Dar oare ce ar insemna familia fara noi? Nimic! Sunt hotarata sa redevenim cei care am fost candva. Atingeri patimase, nopti pline de pasiune. Vreau sa citesc in ochii lui ca ma doreste. Mi-e dor chiar si de crizele de gelozie cu care era condimentata relatia noastra. M-am saturat sa imi plang de mila, sa visez pasiunea, sa visez la trecut. Sunt o femeie puternica, vreau sa ies din coconul meu si sa-l uimesc cu frumusetea mea. Vreau sa-l fac sa ma doresca, sa ma viseze, sa ma aiba!
O sa fiu la fel cum am fost candva. O sa readuc sarea si piperul in cinele noastre si eu voi fi atat felul principal cat si desertul. Oare de ce atat de tarziu mi-am dat seama ca trebuie si pot sa fac ceva. Oricum e mai bine mai tarziu decat niciodata. Sa stiti ca sunt hotarata si planul de lupta este bine pus la punct. Da lupta! Ducem o lupta continua pentru a pastra flacara pasiunii mereu aprinsa. O sa incep prin a ma ingriji mai mult. Gata cu Mia cea somnoroasa, cu parul zburlit si fata botita. O sa arat impecabil la prima ora a diminetii si la ceasul cel mai tarziu din noapte. Daca el nu ma saruta o sa o fac eu. O sa il ating fugar printre usi, o sa-i fur un sarut, o sa-i zambesc mereu. Renunt la hainele mohorate in favoarea celor pline de viata si sexy. O sa renunt la cada de cal si o sa-mi las parul despletit. Pielea mea nu o sa mai miroase a mancare ci a iasomie. O sa renasc pentru el, pentru mine...pentru noi. Stiu ca o sa ma doreasca si de aceea trebuie sa-l surprind placut pana la capat. Cand o sa ma dezbrace de banalul halat o sa descopere o femeie frumoasa pusa in valoare de lenjejeria intima. Nu o sa apelez la orice. Imi trebuie ceva deosebit, sexy care sa ma puna in valoare. Vreau o lenjerie de lux pentru o noapte de lux. O noapte in care o sa renasca pasiunea, o noapte care semnifica un nou inceput.
Astazi sotul meu ma iubeste pentru ca sunt gospodina, mama copiilor lui, pentru ca ma dedic familie. Maine sotul meu ma va iubi penttru toate aceste motive dar si unul in plus: pentru ca sunt o femeie sexy, provocatoare si mereu surprinzatoare.

marți, 1 martie 2011

Produsul romanesc pe care il iubesc



Astazi sunt provocata sa va vorbesc despre un produs romanesc pe care il iubesc. Stiti ce este greu la aceasta provocare? Ca trebuie sa ma opresc la un singur produs. Dar cred ca este mai bine asa, pentru ca altfel as fi scris o carte in loc de un articol. Recunosc ca sunt indragostita iremediabil de produsele cosmetice si astazi va voi dezvalui dragostea mea pentru un astfel de produs. Vorbim despre o iubire curata, pentru ca calitatea a ramas aceiasi si nu am ramas singura niciodata. A fost alaturi de mine si in cele mai grele momente. Anii au trecut dar relatia noastra a ramas la fel: una perfect curata si catifelata. Prima data l-am vazut in dulapiorul cu cosmetice al mamei si am inceput sa il folosesc. Atat pe post de demachiant cat si de crema. Imi aduc aminte ca atunci cand aveam obrajorii usor crapati de ger sau arsi de soare mama ii alinta cu putin lapte Doina si problema se rezolvau imediat. Acum am crescut, sunt la randul meu mama si tot laptele Doina a ramas aliatul meu. Dupa o escapada serioasa la sanius cu ce credeti ca am alintat obrajorii copilului meu? Cu clasicul lapte Doina. Pentru ca nu vreau sa va plictisesc o sa va enumar si calitatile acestui produs, calitati care m-au indemnat sa il iubesc din ce in ce mai mult. Imi curata tenul in fiecare dimineata si seara. El este garantia mea pentru un ten perfect curat. Imi vitaminizeaza tenul pentru ca contine vitaminele A si F, il hidrateaza si il calmeaza. Marturisesc ca nu ma limitez doar la ingrijirea fetei, pielea mea este catifelata si hidratata pe intreg corpul. Acesta este produsul romanesc pe care il iubesc cel mai mult si am suficiente motive.
Nu cred ca exista cineva care sa nu fi folosit sau macar auzit niciodata de laptele Doina. Nu cred ca exista cineva care sa nu fi fost multumit de acest produs. Sunt sigua ca majoritatea persoanelor s-au lasat purtate de val prin lumea cosmeticelor si pur si simplu au uitat de clasicul, nemuritorul lapte Doina.

Hai sa scoatem impreuna la iveala produsele romanesti de calitate.   Intrati aici si va veti convinge ca merita,  hotcity.ro este alaturi de noi.